• Školská jedáleň - technický oznam

          • Pevná telefónna linka do školskej jedálne je z technických príčin do konca týždňa nefunkčná - aj keď vydáva vyzváňací tón.

            (výmena telefónneho vedenia)

            V prípade potreby volať na mobilné číslo 0904 991 905

          • Európsky deň jazykov

          • Európsky deň jazykov (26. 9.) neobišiel ani 9. A triedu. V tento deň sme diskutovali o dôležitosti učenia sa cudzích jazykov a taktiež sme si na hodine spoločne overili, že online prekladač nám nie je vždy nápomocný tak, ako by sme si predstavovali. Záver hodiny patril tvorivej práci, vďaka ktorej sme sa dozvedeli viac o anglických tradičných jedlách a známych anglických futbalových kluboch. Na hodine nám robila spoločnosť aj pani riaditeľka, ktorá sa do vyučovania taktiež aktívne zapájala. Naši deviataci boli počas hodiny veľmi aktívni a taktiež, ako sa aj naučili na hodine, as cool as a cucumber. 

          • Úspech nášho žiaka 🚴‍♂🏆

          • Jakub Záchenský zo 7.A získal v Prešove 1.7-3.7.2022 4 tituly majstra Slovenska v dráhovej cyklistike23.7.2022 sa v Košiciach stal majstrom Slovenska v horskej cyklistike.17.8 - 18.8.2022 v Bánovciach nad Bebravou vybojoval 2x titul majstra Slovenska aj v cestnej cyklistike.V cestnej cyklistike získal aj celkové prvenstvo v Kritérijnej lige, keď vyhral nielen všetky kritéria (preteky na mestskom okruhu), ale aj všetky cestné preteky v tejto sezóne vôbec. Jakub, blahoželáme, len tak ďalej :) 

          • Úspech našej žiačky 🎾🥉

          • Posledné týždne sa zúčastnila žiačka 6.A  Lilien Kubalová viacerých tenisových zápasov TENNIS EUROPE.

            U12 NEXON CUP, MAĎARSKO Lilien  vyhrala svoju skupinu, kde porazila dve maďarské hráčky s prehľadom, vypadla až vo štvrťfinále.

            U12 INKOPROM CUP, Bosna a Hercegovina

            Kde obsadila so svojou spoluhráčkou 3.miesto vo štvorhre. 

            KRŠKO OPEN, SLOVINSKO sa Lilien bez problémov prebojovala cez tri víťazné zápasy v skupine do hlavného pavúka,kde vypadla vo štvrťfinále.

             

            TEJT U12 Alibaba CUP 2022, kde obsadila krásne 3. Miesto vo štvorhre spolu so svojou tenisovou partnerkou. V koncoročnom celoslovenskom rebríčku vo svojom ročníku sa umiestnila na 4. Mieste. Srdečne gratulujeme a prajeme veľa ďalších úspechov 🎾🥉